באנו לשדרג

מתכון לעגבניות ממולאות בסלט טונה וחלמון ביצה - דיאטטי ומרשים

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", השפית מורן פינטו רוקחת מנה משגעת המורכבת מחומרים בסיסיים שיש לכולנו בבית, אך יוצרים מעדן פשוט מרהיב: עגבניות ממולאות בסלט טונה וחלמון ביצה שנשפך מעל (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
גם מרשים וגם דיאטטי: עגבניות ממולאות בסלט טונה וחלמון ביצה (צילום: דודי פלוג)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 עגבניות גדולות
לסלט טונה:
  • 2 קופסאות טונה, מסוננות
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 1/2 פלפל חריף
  • 5 ענפי פטרוזיליה, קצוצים דק
  • 1 כף מיונז - לא חובה
לביצה:
  • 1 ביצה לכל עגבניה
  • קורט מלח

אופן ההכנה:

1. חותכים לעגבניות את הקצה, אך לא קרוב מדי לגבעול - ומרוקנים עם כף את תוכנן.

2. בקערה, מערבבים יחד את כל מרכיבי סלט הטונה. ממלאים כל עגבניה בסלט.

3. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הביצים לביצי עין. מפזרים מעל מלח. כשהביצים מוכנות, מוציאים רק את החלמון, מניחים מעל העגבניה ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר