מתכון לעוגיות ברנפלקס

מתכון לעוגיות ברנפלקס: מומחי התזונה ממליצים לשבור את הצום עם מאכל קליל. בהתאם לזה, קבלו מתכון מהיר לעוגיות ברנפלקס פריכות וקלילות

בטי לוי | כיכר השבת |

מתכון לעוגיות ברנפלקס: מומחי התזונה ממליצים לשבור את הצום עם מאכל קליל. בהתאם לזה, קבלו מתכון מהיר לעוגיות ברנפלקס פריכות וקלילות


מצרכים:

5 כפות דבש

5 כפות סוכר חום

חצי חבילה (100 גרם) מזולה בלי מלח

חצי קילו שומשום

4 כוסות גדושות של ברנפלקס תלמה

אופן הכנה:

קולים את השומשום במחבת ללא שמן עד שמשחים.

מטגנים בנפרד, על אש גבוהה במחבת ללא שמן, את הדבש והסוכר.

על אש גבוהה ומוסיפים את המזולה, עד שמקבלים תערובת חומה נמסה.

מוסיפים את השומשום הקלוי ואת הברנפלקס ומבשלים מספר דקות נוספות.

פורסים נייר אפייה על מגש, משטיחים את התערובת עליו כאשר היא חמה ומכניסים לתנור- למשך 20 דקות בחום של כ-180 מעלות.

מיד לאחר האפייה מכניסים את המשטח למקפיא למשך 10-15 דקות.

מוציאים ושוברים את המשטח לריבועים.

מגישים- אפשר עם מעט סילאן ליד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר