תוצרת בית

מתכון למקלות מוצרלה עטופה בפירורי לחם

קל מאוד להכין מוצרלה סטיקס בבית. הם מטוגנים עמוקות עד שמזהיבים ומקבלים פריכות מבחוץ, עם גבינה דביקה המומסת מבפנים. ניתן לאחסן בכלי אטום במקרר, עד חמישה ימים, רק רפדו את המיכל בנייר סופג כדי לספוח את עודפי השמן (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
או לה לה: מקלות מוצרלה מצופים בפירורי לחם (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 ביצים גדולות, טרופות
  • 1/4 כוס מים
  • ½1 כוסות פירורי לחם
  • 1/2 כפית מלח שום
  • 2/3 כוס קמח לבן מנופה
  • 1/3 כוס קורנפלור
  • 2 כוסות שמן, או לפי הצורך
  • 1 חבילת אצבעות גבינת מוצרלה

אופן ההכנה:

1. טורפים את הביצים והמים בקערה קטנה. מערבבים את פירורי הלחם ומלח השום יחד בקערה בינונית. מערבבים יחד את הקמח והקורנפלור בקערה שלישית.

2. מחממים שמן ל-185 מעלות בסיר גדול וכבד.

3. מצפים כל אצבע מוצרלה בקמח; מנערים עודפים. טובלים בתערובת הביצים. מרימים למעלה, כך שעודפי הביצה יטפטפו בחזרה לקערה ומצפים בפירורי הלחם. מניחים על צלחת או רשת.

4. משתמשים בזוג מלקחיים כדי להוריד 3 עד 4 מקלות מוצרלה לתוך השמן החם. מטגנים עד להזהבה, כ-30 שניות. מסירים מהאש ומסננים על נייר סופג. חוזרים על הפעולה עם מקלות המוצרלה הנותרים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר