מתכון לקרוטונים תוצרת בית מבצק עלים

הקרוטונים הרגילים קופצים בכמה רמות, ומקבלים שדרוג בעזרתו האדיבה של בצק העלים. החומר המופלא שרק תחממו תנור, והוא כבר יהפוך למעדן קולינרי. מתאימים לצד מרקים, מטבלים, סלט ירקות רענן, וגם כנשנוש בפני עצמו (מתכונים, אוכל)

קרוטונים תוצרת בית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • חבילת בצק עלים מופשר וקר
  • 1/4 ק"ג כצח
  • 1/4 ק"ג שומשום
  • 1 ביצה

אופן ההכנה:

רגע לפני: המתכון שמקפיץ את הקרוטונים הרגילים בכמה רמות, בעזרתו האדיבה של בצק העלים. החומר המופלא שרק תחממו תנור, והוא כבר יהפוך למעדן קולינרי.

• מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

• משטחים את בצק העלים על משטח עבודה וחותכים לריבועים בגודל 1 ס"מ.

• מרפדים תבנית בנייר אפייה ומסדרים עליה את ריבועי הבצק.

• טורפים את הביצה, ומברישים כל ריבוע. מפזרים על מחצית מהריבועים שומשום ועל החצי הנותר, כצח.

• מכניסים לאפייה במשך 15 דקות עד שהריבועים זהובים.

שימו לב: ניתן לשמור במקרר בכלי אטום היטב למשך יומיים, בהקפאה - עד חודש.

אופן הגשה: לצד מרקים, מטבלים, סלט ירקות רענן, וגם כנשנוש בפני עצמו.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר