בנוסח ירושלמי: מתכון לקוגעל תפוחי אדמה מבושלים

אוהבת קוגל תפוחי אדמה ירושלמי? את לא צריכה לחכות לשבת: הפשילי שרוולים והכיני עוד היום את פשטידת תפוחי האדמה האהובה עלייך. מתכון שלא פג טעמו (אוכל, מתכונים)

מרכיבים:
  • 8 תפוחי אדמה גדולים
  • מלח לפי הטעם
  • פפריקה מתוקה וחריפה
  • 1 בצל גדול חתוך לעיגולים לבחירה
  • 3 ביצים טרופות
  • שום גבישי לבחירה
  • שמן

אופן ההכנה:

מרתיחים סיר גדול עם מים, מוסיפים מלח בהרתחה. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מבשלים במים עד להתרככות, מסננים ומקררים. מועכים. לבחירה: חותכים בצל לעיגולים ומקרמלים באידוי איטי בשמן. מוסיפים לתפוחי אדמה. מערבבים פנימה את הביצים, ושוטחים בתבנית מרופדת ומשומנת. אופים התנור בינוני עד להזהבה.

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

ש

חובה במטבח

ציקי גל|מקודם
ש

אהוב ומוכר

ציקי גל|מקודם
ש

סוד הקסם

כיכר בשיתוף ג'ליאת|מקודם
ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם

המתכון לאושר

||
1

נגמרו התירוצים

||
1

בינה פוגשת תאבון!

||
1
ש

סוד הקסם

כיכר בשיתוף ג'ליאת|מקודם

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1

בקלות ובכיף

||
3

ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם

פרי הקיץ

||
3

בריא וטעים

||
1

אופים עם הילדים

||
4

לכבוד ט"ו בשבט

||
1

"הזמן קצר והמלאכה מרובה"

||
2

שוחרי בריאות

||
1

לאפות בכיף!

||
1

לכבוד שבת

||
15