- 1 חבילת ביסקוטי שוקו וניל או רק וניל
- 1 כוס חלב
- 4 כפות קפה נמס
- 1 חבילת גבינת מסקרפונה (250 גר')
- 1. שמנת מתוקה להקצפה 38%
- 1 כף גדושה אינסטננט פודינג וניל
- 1 חבילת אבקת סוכר או 100 גר' סוכר רגיל
אופן ההכנה:
הפעם, משהו קל, נימוח בפה ומתוק. כמו שכולנו אוהבות. קדימה לעבודה - אני מכינה את הטירמיסו בגביעים אישיים, אך כמובן שאפשרי להכין בתבנית פיירקס מלבנית, לחתוך חתיכה יפה כמנה ולהגיש.
להקציף את השמנת מתוקה עד שמתייצבת. להוסיף את אבקת הסוכר או הסוכר בהדרגה. להוסיף לקערה את גבינת המסקרפונה ולערבב במרית עד לאחידות מלאה של הקרם. להוסיף את כף האינסטננט פודינג ולערבב.
בקערה נפרדת להמיס את החלב עם כפות הקפה בפולסים קצרים במיקרו. שיהיה פושר. לטבול כל ביסקוטי משני צידיו ולהניח בתבנית הפיירקס. שכבה מלאה ומעליה למרוח מהקרם גבינה. לבנות כמה שכבות שנכנס ולסיים בקרם. באמצעות מסננת דקת לפזר מעל הקרם קפה נמס או אבקת קקאו למי שמעדיף.
להכניס לקירור עד להתייצבות וזה מוכן. מי שרוצה לשדרג כפי שאני עשיתי בתמונה המצורפת יכול לבנות את הטירמיסו בשכבות בתוך כוסות כמנה אישית. אני קישטתי בטראפלס שוקולד מריר עם אגוז לוז.
שבת מבורכת ובתיאבון!
]]>