באנו לשדרג

מתכון לסביח ביתי בטורטיה - הרבה יותר טוב מקנוי

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה מנת רחוב עיראקית קלאסית: הסביח, שמגיע תמיד בתוך פיתה, רק בטורטיה ובתנאים הגייניים יותר, כי בכל אופן, בית. הסביח, לאלו מביניכם שטרם מכירים, כולל חצילים, ביצה קשה, טחינה, חריף ועלי פטרוזיליה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • טורטיות
  • חצילים
  • שמן - לטיגון
  • ביצים
  • טחינה
  • מיץ לימון
  • פלפל חריף
  • עלי פטרוזליה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. פורסים את החצילים לטבעות ואז לחצי ומטגנים בשמן חצי עמוק שחומם מראש, משני הצדדים, עד להזהבה.

2. מבשלים את הביצים במים, עד לקבלת ביצים קשות. מקררים, קולפים ופורסים.

3. שופכים לתוך קערה עם טחינה את מיץ הלימון, מעט מים ומלח ומערבבים היטב.

4. מעל הטורטיה מניחים את החציל, הביצה והפלפל החריף. מזלפים טחינה בנדיבות, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים עלי פטרוזליה. מגלגלים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר