באנו לשדרג

מתכון לגלילות חזה עוף ופסטרמה מעושנת

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו יוצרת מנה חגיגית שהיא נוהגת להכין לשבת ותמיד קוצרת מחמאות - ומתאימה מאד לפתיחת סעודת פורים: חזה עוף ממולא בפסטרמה, ברוטב טריאקי. כן, זה נשמע מפוצץ, אבל כרגיל אצל מורן, ההכנה קלה ומהירה והתוצאה סופר אלגנטית (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
שילוב מנצח: גלילות חזה עוף עם פסטרמה מעושנת (צילום: אברומי לינשה)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 10 נתחי עוף פרוסים דק
  • 10 פרוסות פסטרמה מסוג סלמי
  • מלח
  • 2 כפות פפריקה מעושנת
  • 4 כפות רוטב טריאקי
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

במחבת, מחממים שמן. מניחים פרוסת פסטרמה מעל כל נתח חזה עוף ומגלגלים יחד. ניתן לסגור היטב עם קיסם. מעבירים את הגלילות למחבת ומניחים אותן בצמידות אחת לשניה. מתבלים במלח ובפפריקה ומטגנים כמה דקות. הופכים לצד שני ומטגנים עוד קצת. שופכים את רוטב הטריאקי מעל, מבשלים יחד דקות ספורות ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר