התוספת שתופסת

מתכון לתבשיל מהיר של תפודים, אפונה ובצל סגול

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מכינה מנת חורף מנחמת שכיף לאכול מתחת לשמיכה: תפודים קטנים וחמודים, בצל סגול מטוגן וכדורי אפונה רכים. מתאימה כנשנוש או כעיקרית והולכת מעולה עם אורז או חזה עוף (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תבשיל מהיר של תפודים, אפונה ובצל סגול (צילום: אשר רוט)
זמן הכנה90 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 15 תפוחי אדמה קטנים
  • 1 כוס אפונה מוכנה
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • מלח ופלפל
  • מעט כמון
  • שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

1. בסיר עם מים, מבשלים את תפוחי האדמה, עם הקליפה, עד לריכוך. מוציאים וחותכים ל-4.

2. במחבת, מחממים שמן ומטגנים את הבצל. מוסיפים את תפוחי האדמה והאפונה, מתבלים ומקפיצים יחד כמה דקות.

מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר