מה נאכל היום?

מתכון לחזה עוף ברוטב תפוזים שאי אפשר לא לעוף עליו

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו לוקחת חזה עוף בסיסי ויוצרת ממנו מנת גורמה משובחת. זה מתחיל כרגיל: מצפים אותו היטב בתערובת של קמח מתובלת, אבל אז, אז מגיע השוס: סוחטים תפוז מעליו, בעודו נצרב במחבת וכך הטעמים ההדריים נתפסים בבשר ומעניקים לו טעם עסיסי ומיוחד (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 כוס קמח מנופה
  • 1 כף פפריקה
  • מלח
  • פלפל
  • שמן - לטיגון
  • 400 גרם חזה עוף
  • 2 תפוזים

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הקמח עם הפפריקה, המלח והפלפל.

2. מחממים שמן במחבת. פורסים את חזה העוף לרצועות, מצפים בתערובת הקמח וצולים היטב משני הצדדים.

3. סוחטים את התפוזים לתוך המחבת ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות