תוצרת בית

מתכון למיונז ביתי מתובל - פי אלף יותר ממיונז רגיל

אם אתם כמונו ומוסיפים מיונז "ככה, בקטנה" לכל דבר בערך - אתם חייבים לנסות את הגרסה המושלמת הזאת לרוטב הצרפתי הכי קלאסי שיש. פשוט תחליפו את המיונז הרגיל במיונז הזה ותתכוננו לאינסוף מחמאות (מתכונים, אוכל)

מיונז ביתי מתובל (צילום: Eiliv-Sonas Aceron on Unsplash)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ביצה גדולה
  • 1 כף מיץ לימון טרי
  • 1/2 1 כפיות חרדל דיז'ון
  • 1 כפית חומץ יין לבן
  • 1/2 כפית מלח ים
  • 1 כוס שמן צמחי - אפשר להחליף מחצית מהכמות בשמן זית
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

מתכון לכוס אחת של מיונז

1. טוחנים בבלנדר במהירות גבוהה את הביצה, מיץ הלימון, החרדל, החומץ והמלח.

2. תוך כדי שהבלנדר פועל, יוצקים פנימה באיטיות את השמן ולבסוף מוסיפים פלפל שחור לפי הטעם. ממשיכים לטחון עד לקבלת מיונז אחיד ויציב. טועמים ומוסיפים לימון, חרדל, חומץ או מלח, אם צריך.

3. יוצקים לכלי נקי ואטום ושומרים במקרר עד 4 ימים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר