מתכון למרק קרם כרובית וקוקוס

החורף מגיע בשלבים, ועמו בא גם החשק למרק טוב ומפנק. עורכת מדור 'אוכל' של 'כיכר השבת' מגישה מתכון למרק קרם כרובית וקוקוס. ככה פותחים את החורף בצורה טובה (מתכון, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום: shutterstock)

המצרכים למרק קרם כרובית וקוקוס

  • 1 בצל חתוך לקוביות
  • 400 גר' כרובית קפואה או טריה
  • 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 4 כפות שמן
  • 2 ליטר מים או ציר
  • 100 גר׳ שביבי קוקוס קלויים

אופן ההכנה של מרק קרם כרובית וקוקוס

  • בסיר מרק מחממים את השמן
  • ומטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים תפוחי אדמה ואת הכרובית.
  • מוסיפים תיבול ומערבבים
  • מוסיפים את הנוזלים ומבשלים כ-40 דק׳ עד ריכוך הירקות
  • טוחנים בעזרת מקל בלנדר את המרק למחית, מוסיפים את הקרם קוקוס ומרתיחים שוב יחד.
  • בהגשה מפזרים שביבי קוקוס.

בתיאבון.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר