בריאות לפני הכל

מתכון לסלט תירס מרענן עם עגבניות שרי ופטה

סלט תירס הוא מנת הקיץ המושלמת לפיקניקים, מסיבות או מפגשי על האש (כמובן, ללא הגבינה). כל כך קל להכין אותה והיא אינה דורשת בישול. מעולה גם כשמכינים אותה מראש, תחזיק במקרר במשך לילה והטעמים שלה אפילו יושבחו באופן זה. אנו אוהבים להוסיף את הפטה ממש לפני ההגשה ולמרות שאנחנו חובבי פטה מושבעים, איננו שופטים אתכם אם אתם לא אוהבים אותה. אפשר לדלג על הגבינה לחלוטין או להחליפה בפרמזן או מוצרלה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט תירס מרענן עם עגבניות שרי ופטה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 4 כוסות גרעיני תירס, משימורים
  • 1 כוס עגבניות שרי, חצויות
  • 1/3 כוס פטה מפוררת
  • 1/4 בצל סגול, קצוץ דק
  • 1/4 כוס בזיליקום, קצוץ דק
  • 3 כפות שמן זית
  • מיץ מליים אחד
  • מלח גס
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

מניחים את כל המרכיבים בקערה גדולה, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים היטב ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר