נמס בפה: מתכון לחיתוכיות טחינה ושוקולד נימוחות

עוגיות "עזרה ראשונה" מעולות, רק לשלוף מהמקפיא ולהגיש מיד: מתכון לחיתוכיות טחינה ושוקולד במרקם נימוח ונמס בפה. הקינוח המושלם שיפתיע את כולם (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
חיתוכיות טחינה ושוקולד נימוחות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 כוסות פירורי ביסקוויטים
  • 500 גרם טחינה גולמית
  • 400 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 4 כוסות פצפוצי אורז
  • 100 גרם חלבה

אופן הכנת חיתוכיות טחינה ושוקולד:

רגע לפני: עוגיות "עזרה ראשונה" מעולות, רק לשלוף מהמקפיא ולהגיש מיד: מתכון לחיתוכיות טחינה ושוקולד במרקם נימוח ונמס בפה. הקינוח המושלם שיפתיע את כולם.

• קוצצים את השוקולד לקוביות גסות, וממיסים אותו בסיר גדול, יחד עם הטחינה. מערבבים היטב יחד לנוזל חלק.

• מוסיפים לתוך הסיר את הבסקויטים ופצפוצי האורז.

• מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפיה.

• משטחים את התערובת על התבנית ומהדקים היטב בעזרת תבנית נוספת מעל.

• מפוררים את החלבה ומפזרים מעל, כשהכל עדיין חם.

• מכניסים למקפיא למספר שעות. כשהעוגה קפואה לחלוטין, חותכים אותה לריבועים שווים בגודל 3X3 ס"מ ומעבירים למנז'טים.

אופן ההגשה: קר.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר