מתכון: סלט עוף אסייתי

שילוב נהדר של טעמים: עורכת מדור 'אוכל' של 'כיכר השבת', מגישה מתכון לסלט עוף אסייאתי. השילוב שבין העוף לכרוב, המלפפון והקשיו, ישאיר לכם טעם של עוד בפה (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
(צילום: shutterstock)

המצרכים לסלט עוף אסייתי

  • 2 פרוסות חזה עוף
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 4 שיני שום כתוש
  • 1 כף שמן זית

לסלט;

  • כרוב לבן חתוך גס
  • 2 מלפפונים
  • חופן קשיו
  • 2 כפות שומשום קלוי

לרוטב;

  • 1 כף ג׳ינג׳ר מגורד
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1/2 לימון סחוט

אופן ההכנה של סלט עוף אסייתי

לעוף;

  • שולקים את חזה העוף במים כ15 דק׳
  • מסננים וקורעים לפיסות
  • מחממים במחבת טפלון את השמן
  • ומקפיצים קלות את העוף מוסיפים את השום וסויה לכמה דק׳.
  • מכבים ומקררים קלות

לסלט;

  • בקערה מניחים את הכרוב
  • חותכים את המלפפונים לאורכם ומרוקנים בעזרת כפית את הגרעינים
  • פורסים לפרוסות 0.5 ס״מ.
  • מוסיפים לקערה את המלפפונים, הקשיו והעוף
  • ומפזרים מעל את השומשום
  • מכינים את הרוטב בכלי קטן ומערבבים היטב את כל החומרים, שופכים לפני ההגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר