מה אוכלים היום?

מתכון לשוקי עוף צלויים בגריל - הכי פשוט, הכי טעים

מורן פינטו עם ארוחת קיץ קלילה, טעימה ומשביעה שדורשת מינימום עבודה - רק לערבב את העופות עם המרינדה, לקרר לשעה עד לילה שלם ולהניח לצלייה קצרה וטובה על גריל חם או מחבת פסים לוהטת. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
שוקי עוף בגריל (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 8-10 שוקי עוף
  • 3 כפות שמן
  • 4 כפות רוטב ברביקיו
  • 1 כף גדושה פפריקה מעושנת
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כף שטוחה אבקת שום
  • 1 כפית אורגנו
  • מעט צ'ילי גרוס (לא חובה)

אופן ההכנה:

צפו באופן ההכנה:

איך מכינים שוקי עוף צלויים בצ'יק (צילום: מורן פינטו)

1. מניחים את שוקי העוף בקערה, יוצקים מעל את כל שאר המרכיבים ומעסים ביד (רצוי עם כפפה), עד שהמרינדה נספגת היטב בעופות.

2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך שעה לפחות עד לילה שלם.

3. מחממים גריל חשמלי או מחבת פסים (פלנצ'ה), מניחים מעל את העופות וצולים במשך 15 דקות מכל צד.
מגישים מיד, חם, והכי טעים לצד תפוחי אדמה אפויים בתנור וסלט קולסלאו.

(צילום: מורן פינטו)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר