לוטוס נמס שיתן לך מחמאות

קרמבו גורמה ביתי בציפוי בלגי נמס ומקורמל מבית 'לוטוס'

גרסה ביתית וקלה מאוד להכנה של ממתק הילדות האהוב, אך עם טוויסט מדהים של ציפוי בלגי נמס ומקורמל מבית 'לוטוס' שישאיר אתכם פעורי פה (מתכונים, שיווקי)

אף אחד לא ישאר אדיש (צילום: יח"צ)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

    לקרמבו

    • 15 עוגיות לוטוס חצויות
    • 5 חלבונים (175 גרם) מביצים גדולות
    • 1 ורבע כוסות סוכר (250 גרם)
    • קורט מלח
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 1 צנצנת ממרח לוטוס (400 גרם)

    לציפוי

      אופן ההכנה:

      חומרים לכ-30 קרמבואים קטנים:

      לציפוי

      1. מסדרים את חצאי העוגיות בתבנית או בצלחת הגשה.

      2. מכינים מרנג ומרכיבים: שמים בקערה חלבונים, סוכר ומלח ומניחים מעל בן מארי. מחממים תוך כדי טריפה כ-5 דקות עד שהסוכר נמס והתערובת חמה למגע (או מגיעה ל-65 מעלות במד-חום).

      3. מעבירים את תערובת החלבונים לקערת מיקסר, מוסיפים תמצית וניל ומקציפים 10-8 דקות במהירות גבוהה עד שהקערה קרה למגע ומתקבל קצף (מרנג) גמיש ומבריק.

      4. מעבירים את המרנג לשקית זילוף עם פייה חלקה בקוטר 1 ס"מ ומזלפים על גבי חצאי העוגיות גובה 5-4 ס"מ. מעבירים למקפיא למשך 30 דקות.

      5. מצפים: מחממים ממרח לוטוס כ-20 שניות במיקרוגל, מערבבים היטב ומעבירים לכלי צר וגבוה. טובלים כל קרמבו בממרח הנוזלי, מניחים לשאריות הממרח לטפטף חזרה אל הכלי ומניחים על גבי רשת שתחתיה מונח נייר אפייה.

      6. שומרים עד יומיים בקופסה אטומה במקרר.

      תוכן שאסור לפספס

      0 תגובות

      אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

      טוען תגובות...
      תוכן שאסור לפספס

      עכשיו בכותרות
      הנקראים ביותר
      המדוברים ביותר