סוכות תשפ"א 2020

מתכון לקוגל אטריות עם תפוחים וחמוציות

מורן פינטו עם פרשנות קלילה יותר לקוגל הקלאסי: תבניות אישיות לכל סועד במילוי עשיר ומתקתק שקשה לעמוד בפניו. מתכון לקוגל אטריות עם תפוחים וחמוציות (מתכונים, אוכל)

קוגל אטריות עם תפוחים וחמוציות (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 חבילת אטריות רחבות, מבושלות לפי ההוראות שעל האריזה ומסוננות
  • 3 תפוחי עץ ירוקים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 1/2 כוס חמוציות
  • 5 ביצים
  • קמצוץ קינמון
  • 5 כפות סילאן
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מניחים את האטריות המבושלות, קוביות התפוחים, החמוציות, הביצים והסילאן, מתבלים בקינמון, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב.

2. מחלקים את התערובת בין תבניות אישיות או ממלאים תבנית אינגליש קייק ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-35 דקות או עד שהמאפים זהובים וריח עז ומתוק מתפשט במטבח.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר