חם וטעים

פסטה עם ירקות בסיר אחד- תוספת מושלמת לכל מטרה

לכל מי שנמאס מהפתיתים, התפו"א או הקוסקוס, מוזמן לנסות את התוספת הזאת לכל ארוחה. התוספת מהווה פחמימה וירק בסיר אחד והיא מהירה וקלה להכנה (אוכל ומתכונים). 

ורד כהן | כיכר השבת |

פסטה בסיר אחד- המטעמים של ורד (צילום: ורד כהן)
סועדים9
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

מצרכים

  • חבילת ספגטי 1 יחידות
  • קופסא אפונה וגזר 1 יחידות
  • בצל קצוץ 1 יחידות
  • מלח 1 כף
  • פלפל שחור 0.5 כף
  • תבלין צ'ילי 1 כפית
  • אבקת מרק עוף 1 כף
  • קופסא רסק עגבניות 1 יחידות
  • שמן לטיגון הבצל 1 יחידות
  • מים 1.5 ליטר

אופן ההכנה

חממו בסיר שמן וטגנו בו בצל קצוץ.

הוסיפו את התבלינים וערבבו. הוסיפו את האפונה והגזר, ערבבו והוסיפו את הרסק, ערבבו והוסיפו את המים הרותחים.

כשהמים מבעבעים, הוסיפו את הספגטי, ערבבו וכסו את הסיר ובשלו על אש גבוהה למשך 9 דקות בערך.

פתחו את הסיר ואכלו

בתיאבון!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר