מתכון לתחתיות ארטישוק ממולאות בשר אסאדו

מנה חגיגית ויפה שתפאר לכם את שולחן השבת: מתכון להכנת תחתיות ארטישוק ממולאות בשר אסאדו עסיסי ומלא טעם משהות ארוכה על האש שעושה לו רק טוב (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
תחתיות ארטישוק ממולאות בשר אסאדו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 1.5 ק"ג בשר אסאדו
  • 500 גרם תחתיות ארטישוק קפואות
  • 1 כוס קמח
  • 5 כפות שמן
  • 1/2 כוס יין אדום
  • 10 בצלצלי שאלוט
  • 1 ראש שום מפורק לשיניים
  • 4 כפות רוטב סויה
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת תחתיות ארטישוק ממולאות בשר אסאדו:

רגע לפני: מנה חגיגית ויפה שתפאר לכם את שולחן השבת: מתכון להכנת תחתיות ארטישוק ממולאות בשר אסאדו עסיסי ומלא טעם משהות ארוכה על האש שעושה לו רק טוב.

• מפשירים את תחתיות הארטישוק.

• שמים את הקמח בצלחת ומקמחים את חלקי הבשר.

• מחממים את השמן ובסיר רחב מטגנים בו את החלקי הבשר עד להזהבה. מעבירים את הבשר לצלחת.

• מכניסים לתוך הסיר החם את הבצלים ושיני השום בשלמותם ומטגנים עד הזהבה קלה.

• מוסיפים את הבשר חזרה לסיר, יוצקים מעל את רוטב הסויה והיין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

• מעל מניחים את תחתיות הארטישוק, מנמיכים את האש, ומבשלים במשך 3 שעות עד שהבשר רך.

אופן ההגשה: על צלחת הגשה מניחים נתח אסאדו, מספר תחתיות ארטישוק ויוצקים מעל רוטב חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר