מתוק ומפנק

מתכון לשייק שוקולד על בסיס שיבולת שועל (Overnight Oats)

מערבבים בלילה, מכניסים למקרר ובבוקר מחכה לכם שייק שוקולד סמיך, קרמי, מתוק, מפנק - וממש, אבל ממש, לא מושחת. הוא אפילו בריא וסופר מזין. רוצים לפתוח את היום עם השייק הכי מושלם שיש? בואו (מתכונים, אוכל)

שייק שוקולד על בסיס שיבולת שועל, Overnight Oats (צילום: Candice Bell on Shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 כוס (40 גרם) שיבולת שועל רגילה (לא אינסטנט)
  • 1 כף (7 גרם) זרעי צ'יה
  • 1 כף (16 גרם) חמאת שקדים טבעית או כל חמאת אגוזים אחרת
  • 2 כפות (10 גרם) אבקת קקאו לא ממותקת
  • 1 כוס (240 מ"ל) חלב שקדים וניל
  • 1 כף (15 מ"ל) סירופ מייפל - או יותר, לאוהבי המתוק
  • 1/2 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון, טוחנים את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.

2. מכסים את קערת מעבד המזון ומעבירים למקרר למשך 3 שעות לפחות עד 8 שעות (לילה שלם).

3. לאחר הקירור, טוחנים שוב עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מוסיפים עוד חלב שקדים אם השייק סמיך מדי. מוזגים לכוס או קערית, מוסיפים תוספות אהובות ונהנים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר