מתוק ומפנק

מתכון לשייק שוקולד על בסיס שיבולת שועל (Overnight Oats)

מערבבים בלילה, מכניסים למקרר ובבוקר מחכה לכם שייק שוקולד סמיך, קרמי, מתוק, מפנק - וממש, אבל ממש, לא מושחת. הוא אפילו בריא וסופר מזין. רוצים לפתוח את היום עם השייק הכי מושלם שיש? בואו (מתכונים, אוכל)

שייק שוקולד על בסיס שיבולת שועל, Overnight Oats (צילום: Candice Bell on Shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 כוס (40 גרם) שיבולת שועל רגילה (לא אינסטנט)
  • 1 כף (7 גרם) זרעי צ'יה
  • 1 כף (16 גרם) חמאת שקדים טבעית או כל חמאת אגוזים אחרת
  • 2 כפות (10 גרם) אבקת קקאו לא ממותקת
  • 1 כוס (240 מ"ל) חלב שקדים וניל
  • 1 כף (15 מ"ל) סירופ מייפל - או יותר, לאוהבי המתוק
  • 1/2 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון, טוחנים את כל הרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה.

2. מכסים את קערת מעבד המזון ומעבירים למקרר למשך 3 שעות לפחות עד 8 שעות (לילה שלם).

3. לאחר הקירור, טוחנים שוב עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. מוסיפים עוד חלב שקדים אם השייק סמיך מדי. מוזגים לכוס או קערית, מוסיפים תוספות אהובות ונהנים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות