Home Made

מתכון לחטיף צ'יפס פריך ביתי אפוי בתנור

צ'יפס הוא אחד החטיפים האהובים בעולם. אז למה שלא תכינו אותו בעצמכם ותחסכו מהגוף קלוריות וחומרים מזיקים? מתכון לחטיף צ'יפס פריך ביתי אפוי בתנור (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 תפוחי אדמה אדומים בינוניים, קלופים
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 1-2 כפות שמן

אופן הכנת חטיף צ'יפס פריך:

1. מחממים את התנור ל-230 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. פורסים את תפוחי האדמה לעיגולים דקים ככל האפשר.

3. מרתיחים סיר מלא במים, מוסיפים את עיגולי תפוחי האדמה למים הרותחים, ומבשלים במשך 3-5 דקות. מוציאים ומסננים היטב.

4. בקערה, מערבבים את תפוחי האדמה עם השמן, ומתבלים במלח, פלפל שחור. ניתן להוסיף גם תבלינים כמו שום, בזיליקום ואורגנו.

5. מסדרים בתבנית את פרוסות תפוחי האדמה בשכבה אחת צפופה, ואופים במשך כ-15 דקות, עד להזהבה טובה. מקלפים בעדינות את תפוחי האדמה מהנייר, מניחים על רשת לצינון מלא ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר