מיוחד לחנוכה

8 מתכונים ללביבות מנצחות שתאכלו בחנוכה

לאטקעס או לביבה, מתוק או מלוח - כך או כך, הנה 8 מתכונים מנצחים ללביבות עילית מיוחדות שתארחו על שולחנכם בחנוכה הזה, לביבה לכל לילה. חג חנוכה שמח, מאיר וטעים! (מתכונים, אוכל)

(צילום: shutterstock)

לאטקעס או לביבה, מתוק או מלוח - כך או כך, הנה 8 מתכונים מנצחים ללביבות עילית מיוחדות שתארחו על שולחנכם בחנוכה הזה, לביבה לכל לילה:

1. היצירתיות: לביבות ברוטב נאצ'וס

משדרגים את לביבות תפוחי האדמה הרגילות ומגישים אותן עם רוטב נאצ'וס סמיך וטעים כל כך. שמקפיץ את הטעם בכמה רמות והופך את הישיבה ליד החנוכה לחגיגה מקסיקנית.

למתכון לביבות ברוטב נאצ'וס >>

לביבות ברוטב נאצ'וס (צילום: shutterstock)

2. מה ילדים אוהבים? לביבות עם נקניקיות

תוספת כמעט מתבקשת ללביבות שהופכת אותן למנה העיקרית: ללביבות תפוחי האדמה מוסיפים קוביות של נקניקיות שהילדים יאהבו לנשנש. אגב, תמיד תוכלו לדחוף אליהן את שאריות העוף מהארוחה האחרונה.

למתכון לביבות עם נקניקיות >>

לביבות עם נקניקיות (צילום: shutterstock)

3. שוברות מסורת: לביבות ברוקולי

אנחנו שמחים לבשר על מהפך בגזרת הקולינריה המסורתית ולהגיש מתכון מנצח ללביבות ברוקולי וגבינת צ'דר רכות וטעימות שיתחסלו רגע אחרי שהוגשו, באחריות.

למתכון לביבות ברוקולי >>

לביבות ברוקולי (צילום: shutterstock)

4. שוברות מסורת #2: לביבות תרד אפויות

אמנם חנוכה זה חג השמן, אבל מי אמר שחייבים לוותר על הבריאות ולאכול מטוגנים ספוגים בחצי טון שמן? הנה מתכון אלטרנטיבי ובריא, יחסית, ללביבות תרד אפויות.

למתכון לביבות תרד אפויות >>

לביבות תרד אפויות (צילום: shutterstock)

5. המקוריות: לאטקעס תפוחי אדמה מסורתיים

אִמִּי נָתְנָה לְבִיבָה לִי, לְבִיבָה חַמָּה, מְתוּקָה...מכירים? כמובן, אי אפשר בלי הזיכרון שצרוב היטב בדנ"א היהודי: אמא מלבבת לביבות מהתערובת, מניחה במחבת ובבית מתפשט ריח חמים ונעים כל כך.

למתכון לאטקעס אמיתיים >>

לאטקעס אמיתיים (צילום: shutterstock)

6. שילוב מוצלח: לביבות סלמון מעושן ותפוחי אדמה

לסלמון המעושן יש טעם דומיננטי וממכר שמשתלב נפלא עם תפוחי האדמה הרכים. מגישים את הלביבות עם שמנת חמוצה ואין מי שיסרב להן.

למתכון לביבות סלמון מעושן ותפוחי אדמה >>

לביבות סלמון מעושן ותפוחי אדמה (צילום: shutterstock)

7. מתוקות: לביבות בטטה ברוטב שמנת

במינימום עבודה ורשימת רכיבים קצרה מתקבלות לביבות בטטה מתקתקות שטובלים אותן ברוטב שמנת קטיפתי. לטעם מושלם מגישים את הלביבות חמות ואת רוטב השמנת צונן.

למתכון לביבות בטטה ברוטב שמנת >>

לביבות בטטה ברוטב שמנת (צילום: shutterstock)

8. הכפילו כמויות: לביבות גבינתיות

יש להם מרקם נימוח, הן רכות מאוד ועסיסיות לא פחות. 10 דקות הכנה ויש לכם לביבות גבינה שכיף לנשנש בארוחה. המלצה: הרחיקו אותן מהישג יד עד לרגע הארוחה, אחרת הן ייעלמו עוד לפני שתספיקו להכין את כולן.

למתכון לביבות גבינה >>

לביבות גבינה (צילום: shutterstock)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר