מה אוכלים היום?

מתכון לאגרול אבוקדו פיקנטי ברוטב ספייסי מיונז

מתכון לאגרול אבוקדו ברוטב ספייסי מיונז שמוכן תוך 20 דקות, וייעלם מהצלחת עוד לפני שתגידו 'בתאבון'. מנה מפנקת ומזמינה שכולם יאהבו. מתאים כבראנץ' אביבי קליל (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
אגרול אבוקדו ברוטב ספייסי מיונז. הבראנץ' המושלם (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 עלי בצק אגרול קפואים
  • 3 אבוקדו
  • 1 עגבניית תמר
  • 1/4 כוס קוביות בצל סגול
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 1 כף מיץ ליים (אפשר להתפשר על לימון)
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כוס שמן לטיגון
  • לרוטב:
  • 2-3 כפות מיונז
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 1/2 1 כפות פפריקה מתוקה
  • 1/2 כף פפריקה חריפה
  • קורטוב מלח

אופן הכנת אגרול אבוקדו ברוטב ספייסי:

רגע לפני: מתכון לאגרול אבוקדו ברוטב ספייסי מיונז שמוכן תוך 20 דקות, וייעלם מהצלחת עוד לפני שתגידו 'בתאבון'. מנה מפנקת ומזמינה שכולם יאהבו. מתאים כבראנץ' אביבי קליל או מנת פתיחה לארוחה.

• חותכים את האבוקדו והעגבנייה לקוביות.

• בקערה, מועכים בעדינות את האבוקדו בעזרת מועך פירה ידני, מוסיפים את העגבנייה החתוכה, הבצל הסגול והכוסברה הקצוצה, מתבלים בליים (אפשר להתפשר על מיץ לימון במקום), מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים.

• מרכיבים את האגרול: עובדים על כל עלה בנפרד. מניחים במרכז מתערובת האבוקדו ומקפלים למעטפה - את הקצה התחתון מקפלים על המלית, וסוגרים מכל הצדדים. מרטיבים קלות את קצוות העלה ומהדקים היטב.

• מחממים את השמן במחבת ומורידים את האגרולים למחבת כשהשמן חם, אך לא רותח. מטגנים 2-3 דקות מכל צד, עד להשחמה ומעבירים לכלי מרופד בנייר סופג.

• מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומגישים מיד כשהאגרולים חמים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר