המבורגר מיני עסיסיים - הכי טובים שיש
המבורגר מיני עסיסיים - הכי טובים שיש (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(2 מנות):

  • 300 גרם בשר טחון
  • 2/3 כף חרדל דיז'ון
  • 2 כפות מיונז
  • 1/3 כף אבקת פלפל אדום חריף
  • 2/3 כפית אבקת בצל
  • 1 בצל אדום בינוני
  • מלח ופלפל שחור
  • 8 לחמניות מיני

אופן הכנת מיני המבורגר:

אאא

רגע לפני: הם קטנים, עסיסיים וטעימים במיוחד: מתכון להמבורגר מיני - נגיסי בשר עשויים היטב שסוגרים בין שני חצאי לחמנייה קטנים עם פרוסות ירקות טריים ורוטב פיקנטי נהדר.

• פורסים לטבעות את הבצל.

• מערבבים בקערה את הבשר הטחון יחד עם אבקת הבצל ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם, עד לקבלת תערובת אחידה.

• יוצרים 8 קציצות המבורגר קטנות ושוות בגודלן מן התערובת.

• מחממים מחבת פסים, וצולים עליה את ההמבורגרים יחד עם פרוסות הבצל, עד שהקציצות מקבלות גוון שחום יפה ומגירות עסיס.

• הכנת הרוטב: מערבבים בכלי את החרדל, המיונז, אבקת הפלפל האדום עם מעט מלח ופלפל שחור.

הגשה: חוצים לשניים את הלחמניות, מורחים על החצי התחתון את הרוטב, מניחים פרוסת חסה, עגבנייה וחמוצים, מעל מניחים קציצת המבורגר, פרוסת בצל שנצלה קודם עם הקציצות וסוגרים.