מה אוכלים היום?

מתכון לנגיסי עוף פריכים ברוטב סויה וג'ינג'ר פיקנטי

המאמץ היחיד שהמנה הזו דורשת הוא סחיטת התפוזים. מעבר לזה, הכל עניין של ערבוב ובישול מהיר. מתכון לנגיסי עוף פריכים ברוטב פיקנטי של סויה, ג'ינג'ר ותפוז. אוהבי החריף יכולים להוסיף מעט צ'ילי גרוס. מגישים עם אורז לבן (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
נגיסי עוף פריכים ברוטב סויה וג'ינג'ר פיקנטי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם חזה עוף טרי
  • 1 כוס קמח
  • 5 כפות שמן
  • 3 ס"מ ג'ינג'ר טרי מגורד
  • 2 תפוזים מלאי מיץ
  • 1 כף גרידת קליפת תפוז
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 3 כפות רוטב סויה איכותי
  • 1/2 כפית צ'ילי גרוס יבש - לחובבי החריף
  • להגשה: 3 ענפי בצל ירוק

אופן הכנת נגיסי עוף ברוטב פיקנטי:

רגע לפני: המאמץ היחיד שהמנה הזו דורשת הוא סחיטת התפוזים. מעבר לזה, הכל עניין של ערבוב ובישול מהיר. מתכון לנגיסי עוף פריכים ברוטב פיקנטי של סויה, ג'ינג'ר ותפוז.

• חותכים את חזה העוף לקוביות או רצועות בגודל שווה.

• מנפים את הקמח לקערה, מוסיפים את קוביות חזה העוף ומצפים אותן היטב מכל צד.

• מחממים את השמן בסיר רחב, ומטגנים את קוביות העוף המצופות בקמח, עד להזהבה עדינה. מוציאים לצלחת.

• סוחטים היטב את התפוזים.

• מוסיפים לאותו הסיר בו טוגנו נתחי העוף, את הג'ינג'ר, רוטב הסויה, גרידת התפוז, הפפריקה ומיץ התפוזים. מערבבים ומבשלים במשך 2 דקות.

• מחזירים לסיר את נתחי העוף המטוגנים, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה במשך 4 דקות.

אופן ההגשה: מניחים בצלחת אישית מספר כפות אורז לבן, מניחים מעל מספר קוביות חזה עוף, יוצקים מהרוטב ומפזרים מעל בצל ירוק קצוץ, ואם רוצים גם צ'ילי גרוס ושומשום.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר