מה אוכלים היום?

מתכון למשה בתיבה בגרסה הקראנצ'ית שכולם יאהבו

במקום לחכות שבצק העלים קנוי יפשיר, נשתמש בבצק פיצה ביתי מהיר וקל - ונחכה שיתפח. משם, זה רק הולך ונהיה כיפי יותר ויותר: מתכון למשה בתיבה בגרסה הקראנצ'ית שכולם יאהבו. כלומר, נקניקייה עטופה במעטה אפוי פריך וטעים. הו, הנוסטלגיה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה80 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כדור בצק פיצה (מתכון בהמשך)
  • 1 חבילת נקניקיות מיני סויה/בשריות
  • 5 כוסות מים
  • 1/4 כוס סודה לשתייה
  • 1 ביצה
  • מלח ים

אופן הכנת משה בתיבה:

>> מתכון לבצק פיצה מהיר וקל

1. חותכים את בצק הפיצה לרצועות, מותחים ומרדדים קלות כל רצועה, מניחים נקניקייה בראש כל רצועה ומגלגלים, כך שהבצק יעטוף את הנקניקייה, אך היא תציץ משני הקצוות. מסדרים את הרצועות המגולגלות בתבנית אפייה משומנת קלות.

2. מחממים את התנור ל-220 מעלות.

3. ממש כמו הטריק שהופך את הבייגל לפריך, מרתיחים את המים בסיר, ומוסיפים את הסודה לשתייה.

4. עובדים בקבוצות קטנות: מורידים בזהירות למים הרותחים 2-3 נקניקיות עטופות בבצק, מבשלים במשך 20-30 שניות ומוציאים בעזרת כף מחוררת בחזרה לתבנית.

5. מברישים את הבצק בביצה טרופה, ומפזרים מעל מלח ים.

6. אופים בתנור שחומם מראש במשך 15-20 דקות, עד שהמאפים מקבלים גוון שחום יפה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר