• זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 3 תפוחי אדמה אדומים בינוניים, קלופים
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • 1-2 כפות שמן

אופן הכנת חטיף צ'יפס פריך:

אאא

1. מחממים את התנור ל-230 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 

2. פורסים את תפוחי האדמה לעיגולים דקים ככל האפשר.

3. מרתיחים סיר מלא במים, מוסיפים את עיגולי תפוחי האדמה למים הרותחים, ומבשלים במשך 3-5 דקות. מוציאים ומסננים היטב.

4. בקערה, מערבבים את תפוחי האדמה עם השמן, ומתבלים במלח, פלפל שחור. ניתן להוסיף גם תבלינים כמו שום, בזיליקום ואורגנו.

5. מסדרים בתבנית את פרוסות תפוחי האדמה בשכבה אחת צפופה, ואופים במשך כ-15 דקות, עד להזהבה טובה. מקלפים בעדינות את תפוחי האדמה מהנייר, מניחים על רשת לצינון מלא ומגישים.

מקור