אאא

כדי שהפאי (הפשטידה, המאפה, העוגה או הקינוח העגול) יתחלק לפרוסות שוות, מספרן חייב להיות זוגי - מתמטיקה פשוטה.

לכן, ראשית כל, נחתוך את הפאי באמצע. לאחר מכן, נחלק כל חצי לשלוש או ארבע משולשים ו-walla! הפאי חתוך באופן מדויק, וכל מה שנותר זה להעביר אותו באופן בטוח, מומלץ בעזרת סכין-עוגה מתאימה, לצלחת אישית ולהגיש בחיוך רחב.

והנה 3 מתכונים למאפים עגולים ששווה להתאמן עליהם:

פאי בצק עלים במילוי גבינות וירקות

מנת אירוח יפהפייה שאתם חייבים להכין לפחות פעם אחת. ההשקעה מתמקדת רק בגלגולי הירקות, והטכניקה הופכת לפשוטה במיוחד ברגע שקולטים אותה (מהר מאוד).

>> למתכון

קיש פטריות וכרישה בסגנון צרפתי

מלבד קרואסונים משובחים, מציע המטבח הצרפתי קישים איכותיים לא פחות שכיף להתפנק איתם בחורף: מתכון לקיש פטריות כרישה וגבינות נפלא וטעים על בסיס אפוי.

>> למתכון

עוגת גבינה עשירה בציפוי אוכמניות - פרווה

אל תגלו לאף אחד, אבל עוגת הגבינה הזו פרווה לגמרי - ונותנת פייט ראוי לאחיותיה החלביות. קינוח מקטגוריית "מתוק וממש לא מושחת" בטעם עשיר ובלתי מתפשר.

>> למתכון