בריא יותר

מתכון לצ'יפס אבוקדו פריך אפוי בתנור

ממש כמו צ'יפס - מינוס תפוחי האדמה והמון שמן של טיגון. צ'יפס אבוקדו זה ההתמכרות הבאה שלכם וזה יותר טוב ממה שאתם יכולים לדמיין. פשוט תנסו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 אבוקדו גדול, מקולף ופרוס לפלחים
  • 1/3 כוס קמח
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כפית אבקת צ'ילי / פפריקה חריפה
  • 2 ביצים, טרופות
  • 1 כוס פירורי לחם פנקו
  • 1/2 לימון, סחוט

אופן הכנת צ'יפס אבוקדו פריך בתנור:

1. מחממים את התנור ל-220 מעלות.

2. ממקמים 3 קערות אחת ליד השנייה: בראשונה, מערבבים את הקמח (לאחר ניפוי), המלח והפלפל השחור (לפי הטעם) ואבקת הצ'ילי / הפפריקה החריפה. בקערה השנייה, טורפים את הביצים ובשלישית, מניחים את פירורי הלחם.

3. מקמחים בזהירות כל פלח אבוקדו, טובלים בביצה ולבסוף מצפים בפירורי הלחם (אין דרך נקייה לעשות את זה, וותרו מראש).

4. מניחים רשת על תבנית אפייה, ועל הרשת מסדרים את פלחי האבוקדו המצופים. אופים במשך 20 דקות או עד לקבלת גוון זהוב. מוציאים מהתנור, סוחטים מעל את הלימון ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר