Homemade

מתכון לאגוזים מתובלים במייפל וקפה

3 כוסות של חטיף ביתי מפנק שאין דרך לא להתמכר אליו: תערובת אגוזים פריכים עטופים בארומת קפה ומייפל מתקתק - חובה בכל בית, בכל זמן (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס אגוזי מלך
  • 1 כוס אגוזי פקאן
  • 1 כוס שקדים ללא מלח
  • 1 כף קפה טחון דק
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית הל
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 3 כפות סירופ מייפל

אופן הכנת אגוזים מתובלים במייפל וקפה:

מתכון ל-3 כוסות

1. מחממים את התנור ל-200, ומרפדים תבנית בנייר אפייה משומן קלות.

2. מפזרים את תערובת אגוזים בתבנית בשכבה אחת ואופים במשך 10 דקות.

3. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקפה, הקינמון, ההל, אגוז המוסקט, המלח והפלפל השחור.

4. שופכים את האגוזים האפויים לקערת התבלינים, מוסיפים את רוטב המייפל ומערבבים עד שכל האגוזים מצופים היטב.

5. מחזירים את האגוזים לתבנית ואופים במשך 10 דקות נוספות. מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת ונותנים להם להתקרר. שומרים במיכל אטום היטב עד שבועיים בטמפרטורת החדר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר