לכבוד שבת

מתכון לבטטות צלויות עם אגוזי פקאן ברוטב מייפל

לפניכם תוספת מתקתקה לשולחן השבת בטעם של קינוח אבל תופתעו כמה היא הולכת עם כל מנה עיקרית, כזו שכל מרכיב בה מעצים את טעמו של השני (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 בטטות גדולות
  • 2 כפות שמן
  • 1/2 כוס רוטב מייפל
  • 150 גרם אגוזי פקאן מסוכרים
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת בטטות צלויות עם אגוזי פקאן ברוטב מייפל:

1. שוטפים היטב את הבטטות - בקליפתן - ופורסים אותן לעיגולים בעובי 3 ס"מ.

2. מסדרים את הבטטות בתבנית חסינת אש / פיירקס בצורת מניפה, יוצקים מעל את השמן, מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 30 דקות.

3. מוציאים מהתנור, יוצקים את רוטב המייפל על הבטטות ומפזרים את הפקאן על הכל. מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר