סוויט פוטייטו. בטטות ואגוזי פקאן במייפל
סוויט פוטייטו. בטטות ואגוזי פקאן במייפל (צילום: www.dessertfortwo.com)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 6 בטטות גדולות
  • 2 כפות שמן
  • 1/2 כוס רוטב מייפל
  • 150 גרם אגוזי פקאן מסוכרים
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת בטטות צלויות עם אגוזי פקאן ברוטב מייפל:

אאא

1. שוטפים היטב את הבטטות - בקליפתן - ופורסים אותן לעיגולים בעובי 3 ס"מ.

2. מסדרים את הבטטות בתבנית חסינת אש / פיירקס בצורת מניפה, יוצקים מעל את השמן, מתבלים במלח ופלפל שחור ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 30 דקות.

3. מוציאים מהתנור, יוצקים את רוטב המייפל על הבטטות ומפזרים את הפקאן על הכל. מחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.