מה אוכלים היום?

מתכון לחזה עוף ופלפלים אפויים ברוטב ברביקיו

רוטב הברביקיו האמריקאי כל כך משמש בדרך כלל לעופות ובשרים "על האש", אבל למורן פינטו יש אלטרנטיבה מוצלחת לא פחות: רצועות עוף ופלפלים אפויות ברוטב ברביקיו (מתכונום, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
רצועות עוף ופלפלים אפויות ברוטב ברביקיו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות עבות
  • 2 בצלים סגולים, חתוכים לרבעים
  • 1 גבמה אדומה, חתוכה לרצועות
  • 1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות
  • 1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס רוטב ברביקיו
  • 4 כפות דבש
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת חזה עוף ופלפלים אפויים ברוטב ברביקיו:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.

2. מכניסים לשקית קוקי גדולה את כל המרכיבים וסוגרים. מערבבים מבחוץ את תכולת השקית, כך שטעמי הרוטב והתיבול ייספגו היטב ברצועות העוף והפלפלים.

3. משטחים על תבנית את תכולת השקית (כשהיא עדיין בתוך השקית), ואופים בתנור שחומם מראש במשך שעה. מגישים חם עטוף בטורטייה או מעל אורז לבן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר