רצועות עוף ופלפלים אפויות ברוטב ברביקיו
רצועות עוף ופלפלים אפויות ברוטב ברביקיו (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה25 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(6 מנות):

  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות עבות
  • 2 בצלים סגולים, חתוכים לרבעים
  • 1 גבמה אדומה, חתוכה לרצועות
  • 1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות
  • 1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 כוס רוטב ברביקיו
  • 4 כפות דבש
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת חזה עוף ופלפלים אפויים ברוטב ברביקיו:

אאא

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.

2. מכניסים לשקית קוקי גדולה את כל המרכיבים וסוגרים. מערבבים מבחוץ את תכולת השקית, כך שטעמי הרוטב והתיבול ייספגו היטב ברצועות העוף והפלפלים.

3. משטחים על תבנית את תכולת השקית (כשהיא עדיין בתוך השקית), ואופים בתנור שחומם מראש במשך שעה. מגישים חם עטוף בטורטייה או מעל אורז לבן.