משדרגים

מתכון לסלמון אפוי עם שעועית ירוקה טרייה ופסטו

למורן פינטו יש בקשה אחת מכם: רוצו לשוק, מלאו שקיות בשעועית ירוקה טרייה ופריכה בטעם עדין ומתקתק ותכינו איתה את המנה הנהדרת הבאה - לשבת ובעצם, גם בסתם יום חול (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
השוק מלא בשעועית ירוקה טרייה, נצלו אותה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 פרוסות פילה סלמון
  • 400 גרם שעועית ירוקה טרייה, קטומת קצוות
  • 1/2 כוס <a href="http://bit.ly/2mGPj6i">רוטב פסטו ביתי</a> או קנוי
  • 30 עגבניות שרי, חצויות
  • שמן זית
  • מלח

אופן הכנת סלמון אפוי עם שעועית ירוקה טרייה ופסטו:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.

2. מרפדים תבנית פיירקס בשעועית הירוקה, מזלפים מעל שמן זית ומתבלים במלח.

3. מסדרים את נתחי הסלמון על שכבת השעועית הירוקה.

4. מורחים בפסטו את החלק העליון של כל פילה סלמון.

5. מפזרים את חצאי עגבניות השרי בתבנית, כשהחלק החתוך כלפי מטה.

6. מכסים את התבנית בנייר כסף, ואופים במשך 25 דקות. מסירים את נייר הכסף ואופים במשך 7 דקות נוספות. מגישים חם מאוד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר