באנו לעזור

צפו: איך להפוך ביצת עין כמו מקצוענים

ולהוסיף לה קרום עדין שירגיש כאילו יצאתם לבראנץ' מפנק בבית קפה - רק תוסיפו ירקות חתוכים היטב, גבינות טובות ולחמניית בריוש רכה. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
ביצת עין כמו בבית קפה (צילום: shutterstock)

ביצים זה הכל. מלבד המקושקשת הקלאסית, ניתן לשלוק אותן לביצה עלומה או לזלף מהן אפרוח מתוק שאף ילד לא יסרב לו. והנה טריק אחד נוסף שישדרג את ביצת העין הרגילה ויוסיף לה קרום עדין א-לה בית קפה.

למעשה, הכל תלוי בדרך שאתם הופכים אותן במחבת.

צפו:

1. משמנים מחבת עם ציפוי לא-דביק בכמות הגונה של חמאה, כדי שהמחבת תהיה חלקה והביצה תחליק עליה בקלות.

2. שוברים את הביצה למחבת, וכאשר הקצוות מתחילים לבעבע, עוברים מיד לשלב הבא.

3. הופכים את הביצה במחבת באמצעות מתן דחיפה אחת טובה קדימה כדי להוסיף תנופה, מה שיהפוך את הביצה בשלמותה.

מזל טוב. כעת אתם יכולים לעבור להתאמן על פנקייקס.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר