מתכון לצ'יפס זוקיני אפויים בתנור עם ציפוי פריך

מחפשים משהו לנשנש בין הארוחות? קבלו מתכון שכולל שלושה מרכיבים בלבד והכנה קלה במיוחד. צ'יפס זוקיני אפויים בתנור עם ציפוי פריך בטעם נפלא (מתכונים, אוכל)

mame אוכל | כיכר השבת |
מרכיבים:
  • 4 יחידות גדולות של קישוא זוקיני
  • 2 ביצים טרופות
  • 2 כוסות פירורי פנקו או פירורי לחם מתובלים

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור אפייה לחום בינוני. של 180 מעלות.

2. טורפים את הביצים לקערה, ובקערה נפרדת, מניחים את הפירורים.

3. חותכים את הזוקיני ל-4 רצועות ארוכות, וחוצים לרוחב. טובלים כל רצועה בביצים, בפירורים, שוב בביצים ומסיימים בפירורים.

4. מסדרים את הרצועות המצופות בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים עד שהזוקיני מזהיב. הופכים לצד השני ואופים עד הזהבה טובה.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית