'קפה-קפה', רשת בתי הקפה המובילה והגדולה בישראל, מציגה את קולקציית משקאות החורף המפנקים שלה לציבור הלקוחות, רגע לפני שנוציא את שמיכת הפוך ונצטייד במגפיים תוך כדי דילוג בין שלוליות מי גשמים הזורמים במורד הרחוב.

קולקציית משקאות החורף כוללת: "פרנץ ונילה קוקוס" – וניל ואספרסו בתוספת סירופ קוקוס, "סחלב חם" עם קוקוס, אגוזים וקינמון. בנוסף, משיקה הרשת משקה חדש שיוגש לציבור הסועדים במהדורה מוגבלת: "ונילה טופי" – טופי, חלב וקצפת. בנוסף, רשת 'קפה-קפה' שמחה להגיש לכם להלן מתכון נהדר וקל להכנת סחלב חם לימי החורף הקרים:

המוצרים הנדרשים:

- אבקת קורנפלור כף גדושה לספל (250-300) מ"ל
- מי ורדים - טיפה אחת
- סוכר - כפית אחת
- חלב - אפשר להשתמש גם בחלב סויה או בחלב אורז ושקדים כדי לקבל משקה טבעוני (ובלבד שאבקת הקורנפלור פרווה)

אופן ההכנה:

מביאים את החלב למצב רתיחה תוך כדי ערבוב מתמיד למניעת גושים ויצירת סמיכות הסחלב.

אפשרויות לתוספות:

- אגוזים גרוסים
- אבקת קינמון
- קוקוס מגורד

]]>