מתכון לגוואקמולי מקסיקני מעולה

סלט-ממרח אבוקדו ממקסיקו שמגיע בשלל גרסאות שהמשותף לכולן - הן ממכרות. גוואקמולי מגישים ליד מנות של בשר, עוף או דגים, בארוחה חלבית, כממרח בסנדוויץ' או כמטבל עם צ'יפס טורטיה - כן, הוא תמיד עובד (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
גוואקמולי מקסיקני (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 אבוקדו גדולים או 3 קטנים
  • מיץ מליים אחד
  • 1/2 כפית מלח ים
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/4 כפית פפריקה חריפה (אופציונלי)
  • 1/4 כוס בצל קצוץ
  • 1 שום שן, כתושה
  • 2 כפות כוסברה קצוצה (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. מקלפים ומועכים האבוקדו בקערה גדולה. יוצקים מעל את מיץ הליים ומערבבים.

2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים יחד.

3. מעבירים למקרר בכלי אטום למשך 15 דקות לפות לפני ההגשה, כדי שהטעמים יתמזגו היטב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר