מתכון לצלעות טלה בשום ורוזמרין - במחבת

גם אם אתם לא חובבים גדולים של בשר כבש, את המתכון הזה אתם חייבים לנסות לפני שאתם נפרדים ממנו לנצח: צלעות טלה עסיסיות וקלות להכנה שמכינים במחבת - כי מי אמר שבשביל צלעות טובות חייבים גריל? רק אל תתעצלו ותשתמשו במחבת ברזל יצוק לתוצאה מקסימלית (אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 8 צלעות טלה עם עצם חשופה
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 2-3 גבעולי רוזמרין טרי
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מתבלים בנדיבות במלח ופלפל שחור את שני הצדדים של כל צלע.

2. מסירים את מחטי הרוזמרין מהגבעולים, ומפזרים קצת על כל צד של צלע. לוחצים קלות, כך שהמחטים ייצמדו לבשר.

3. מחממים את שמן הזית במחבת מברזל יצוק על אש בינונית-גבוהה. כשהמחבת חמה מספיק, מוסיפים את השום וכ-2 כפות של מחטי רוזמרין ומפזרים אותם במחבת באופן שווה. מניחים מעל את צלעות הטלה וצורבים אותן במשך 4-5 דקות מכל צד למידת עשייה מדיום. מסירים מהאש ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר