באנו לשדרג

מתכון לנגיסי כרובית שמרגישים כמו נגיסי עוף פיקנטיים

או: איך לגרום לילדים לאכול ירקות - וממש לאהוב את זה. כרובית בציפוי פיקנטי שהמרקם הבשרני שלה מרגיש כמו הדבר האמיתי. בונוס: אפשר לטבול את כל הטוב הזה בגבינה! (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
נגיסי כרובית שהילדים יאהבו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • 1 ראש כרובית, מחולק לפרחים וכל פרח פרוס באמצע
  • 1/2 כוס קמח לבן / קמח מחיטה מלאה, מנופה
  • 1/2 כוס רוטב צ'ילי חריף
  • 15 גרם חמאה / מרגרינה בטעם חמאה
  • 1/2 כוס מים
  • מלח ים ואבקת שום

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, מלח, אבקת שום ומים. מוסיפים את הכרובית ומצפים היטב.

2. מסדרים את הכרוביות בתבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15-20 דקות.

3. ממיסים את החמאה בסיר, מסירים מהאש ומערבבים פנימה את רוטב הצ'ילי.

4. מוציאים את תבנית הכרוביות מהתנור, מצפים אותן ברוטב הצ'ילי והחמאה, מסדרים אותן שוב בתבנית ואופים שוב במשך 20-25 דקות. מגישים מיד, חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר