1. מחממים את השמן בסיר גדול ועמוק ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את קוביות הבשר וצורבים אותן מכל צד.
2. מוסיפים לסיר את עצמות המח ומטגנים קלות.
3. מוסיפים את תפוחי האדמה והשעועית, מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל שחור ומערבבים.
4. יוצקים מים לסיר עד לכיסוי מלא של תכולתו, ומביאים לרתיחה על אש בינונית במשך שעה וחצי. מדי פעם מנערים את הסיר, שלא יישרף. מסירים מהאש ומעבירים את הסיר לפלטת השבת למשך לילה.
8 | אליהו 11/12/2019 |
7 | שלומציאל 19/09/2019 |
6 | צ'ולנט | שרית 04/02/2019 |
5 | ככה מכינים צ'ולנט מוצלח ועסיסי ל"ת | צ'ונטאי ותיק 31/01/2019 |
4 | בלי גריסים? ובתמונה רואים גם ביצים ל"ת | חובב צ'ולנט 30/01/2019 |