סלט עדשים שחורות עם כרוב וגזר ברוטב פסטו
סלט עדשים שחורות עם כרוב וגזר ברוטב פסטו (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 כוס בורגול, מושרה בקערת מי ברז למשך 30 דקות ומסונן היטב
  • 1 כוס עדשים שחורות, מבושלות בסיר עם מים במשך 15 דקות ומסוננות היטב
  • 2 גזרים, קלופים וחתוכים לקוביות או לג'וליאנים
  • 2 כוסות כרוב סגול קצוץ דק
  • 1 כף גדושה רוטב פסטו - רצוי ביתי
  • 1 לימון, סחוט היטב
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח, לפי הטעם
  • 1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

אאא

סמוך להגשה, מערבבים יחד את כל המרכיבים ומגישים לצד טחינה עשויה היטב.