תוצרת בית

מתכון לתערובת תיבול יוונית שעובדת עם הכל

הכפילו כמויות, אחסנו בצנצנת אטומה במקום קריר ויבש ויש לכם דרך סודית להפיל את האורחים - כל פעם מחדש. מה למשל? תוכלו להשתמש בה כתיבול לעוף או בשר, לערבב עם גבינה, לשדרג את הסלט ואפילו לפזר על פיתה עם מעט חומוס ולשגר לתנור להשחמה. השמיים הם הגבול (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תערובת תיבול יוונית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה5 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כפות אורגנו מיובש
  • 1 כף בזיליקום יבש
  • 1 כף תימין מיובש
  • 1 כף רוזמרין מיובש
  • 1 כף פטרוזיליה יבשה
  • 1 כף שמיר יבש
  • 1 כף אבקת בצל
  • 1 כף אבקת שום
  • 1 כף מלח
  • 1 כף פלפל שחור טחון
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1 כף שומשום (אופציונלי)

אופן ההכנה:

מערבבים הכל יחד ושומרים בצנצנת אטומה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר