1. מחממים את שמן הזית בסיר גדול, על אש בינונית. מתבלים את קוביות העוף במלח ופלפל, לפי הטעם. מוסיפים את העוף ומבשלים עד להזהבה, במשך כ-2-3 דקות. מניחים בצד.
2. ממסים את המרגרינה בסיר, על אש בינונית. מוסיפים את השום, הפטריות, הבצל, הגזר והסלרי. מבשלים, תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהם נהיים רכים, כ-3-4 דקות. מוסיפים את הטימין ומערבבים במשך כדקה.
3. מוסיפים פנימה את הקמח ומערבבים היטב במשך כדקה. מוסיפים את ציר העוף, עלה הדפנה והעוף ומבשלים תוך ערבוב מתמיד, עד להסמכה קלה, במשך כ-4-5 דקות.
4. מוסיפים את חלב הסויה והקצפת הצמחית ומערבבים עד לחימום, בערך 1-2 דקות; מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
2 | צבי 07/11/2019 |
1 | אבי 07/11/2019 |