משה בתיבה עם רוטב מיונז-חרדל נפלא
משה בתיבה עם רוטב מיונז-חרדל נפלא (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה40 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי / פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(10 מנות):

  • 2 גלילי בצק עלים, חתוכים לריבועים בגודל 5X5 ס"מ
  • נקניקיות קטנות - פרווה או בשריות
  • 1 ביצה, טרופה
  • לרוטב:
  • 1 כוס מיונז
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • 1 כפית חרדל חלק
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

אאא

1. מחממים מראש את התנור לחום של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. מגלגלים נקניקיה אחת בכל ריבוע בצק, ומסדרים בתבנית. מברישים בביצה טרופה ואופים במשך 20 דקות עד שהמאפים זהובים.

3. במקביל, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ומגישים את מאפי ה"משה בתיבה" חמים או פושרים יחד עם הרוטב.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות