איך לשדרג את ה"משה בתיבה" עם רוטב מופלא

מתכון לנקניקיה - פרווה או בשרית - עטופה בבצק עלים או בשמה הידוע "משה בתיבה" ורוטב מיונז-חרדל מעט מתקתק שהולך איתה בול. כמובן שתוכלו להכין רק את המאפים הטעימים האלה או רק את הרוטב - אנחנו לא נבדוק אתכם, מבטיחים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
משה בתיבה עם רוטב מיונז-חרדל נפלא (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי / פרווה

רכיבים

  • 2 גלילי בצק עלים, חתוכים לריבועים בגודל 5X5 ס"מ
  • נקניקיות קטנות - פרווה או בשריות
  • 1 ביצה, טרופה

לרוטב:

  • 1 כוס מיונז
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 1 כפית מיץ לימון
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
  • 1 כפית חרדל חלק
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מחממים מראש את התנור לחום של 200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. מגלגלים נקניקיה אחת בכל ריבוע בצק, ומסדרים בתבנית. מברישים בביצה טרופה ואופים במשך 20 דקות עד שהמאפים זהובים.

3. במקביל, מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב ומגישים את מאפי ה"משה בתיבה" חמים או פושרים יחד עם הרוטב.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר