• זמן הכנה25 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • 2 בטטות
  • 1 תפוח אדמה
  • 1 בצל קטן
  • חופן פטרוזיליה, קצוץ דק
  • 3 ביצים
  • 1/4 כוס פירורי לחם
  • פלפל שחור
  • מלח

אופן ההכנה:

אאא

1. מגרדים בפומפיה את הבטטות, תפוח האדמה והבצל.

2. מעבירים לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה, הביצים, פירורי הלחם, המלח והפלפל. מערבבים היטב.

3. בעזרת כף, מעבירים למחבת משומנת שחוממה מראש. מטגנים כ-5 דקות והופכים את הלביבות, כך שיתבשלו בשני הצדדים ויקבלו גוון שחום-זהוב.

4. מגישים עם גבינה לבנה ובצל ירוק.