ישן מפני חדש תוציאו

מתכון ל'סלט תפוחי אדמה' שעשוי בכלל מכרובית ומוצלח בהרבה

שכחו מכמויות של מיונז ועמילן. אנו גאים להציג בפניכם את סלט "תפוחי האדמה" שמורכב מכרובית, יוגורט יווני, שמנת חמוצה ועוד מספר מרכיבים לא צפויים. מה שבטוח, את האורחים שלכם תצליחו להמם, ובגדול (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סלט 'תפוחי אדמה' שעשוי בכלל מכרובית ומוצלח בהרבה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כרובית גדולה, פרוסה לחתיכות
  • 3/4 כוס יוגורט יווני
  • 1/4 כוס שמנת חמוצה
  • 1 כף חרדל דיז'ון
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 1 כף פטרוזיליה טריה, קצוצה
  • 1 כף שמיר טרי, קצוץ
  • 4 גבעולי סלרי, חתוכים לקוביות
  • צרור בצל ירוק, פרוס דק
  • 1/3 כוס מלפפונים חמוצים, קצוצים דק
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. מכניסים את הכרובית לסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה ומבשלים את הכרובית עד שהיא נדמית כרכה בנעיצת מזלג, במשך 8-10 דקות (אין לבשל אותה יתר על המידה, כך שלא תחזיק מעמד בסלט ותתפורר).

2. מסננים את הכרובית ומצננים אותה לטמפרטורת החדר. בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים יחד את היוגורט היווני, השמנת החמוצה, החרדל, החומץ, הפטרוזיליה והשמיר.

3. מוסיפים לקערה את הכרובית, הסלרי, הבצל הירוק והמלפפון החמוץ ומערבבים היטב לשילוב. מתבלים במלח ופלפל.

4. מצננים את הסלט לפחות שעה לפני ההגשה. ניתן להכין את הסלט יום אחד לפני ולאחסן במקרר עד להגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר