בטטות בתנור
בטטות בתנור (צילום: shutterstock)
  • זמן הכנה55 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 4 בטטות, קלופות וחתוכות לקוביות
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף גאראם מסאלה
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית כורכום
  • 2 כפיות מלח

אופן ההכנה:

אאא

1. בקערה גדולה, מערבבים את קוביות הבטטה עם השמן והתבלינים, עד לציפוי מלא.

2. מפזרים את קוביות הבטטה בתבנית גדולה וצולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 30-45 דקות - מסובבים את התבנית באמצע האפייה, עד שהבטטות רכות ומתחילות להתקרמל.