מתכון לבטטות בתנור בתיבול כיפי שהולך עם כל מנה

לצד עוף, לצד פסטה, כנשנוש עם מטבל גבינה, כתוספת בתוך הטאקו - השמיים הם הגבול כשמדובר בקוביות בטטה עסיסיות, אפויות בתנור. מתכון לבטטות בתנור בתיבול כיפי עם קריצה להודו שהולך עם כל מנה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
בטטות בתנור (צילום: shutterstock)
זמן הכנה55 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 4 בטטות, קלופות וחתוכות לקוביות
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף גאראם מסאלה
  • 1 כפית קינמון
  • 1 כפית כורכום
  • 2 כפיות מלח

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מערבבים את קוביות הבטטה עם השמן והתבלינים, עד לציפוי מלא.

2. מפזרים את קוביות הבטטה בתבנית גדולה וצולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 30-45 דקות - מסובבים את התבנית באמצע האפייה, עד שהבטטות רכות ומתחילות להתקרמל.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר