מה נאכל היום?

מתכון לקונכיות פתיתים ברוטב בולונז - מדריך וידאו

לטיפוסים עצלנים וקצרים בזמן שכמותנו, ארוחות שכאלו שמכינים בסיר אחד, הן פתרון אידאלי: מינימום כלים לקרצף, מעט עבודה ועדיין, כל זאת לא בא על חשבון הטעם. שלמות. הנה מתכון מהיר וקל לקונכיות פתיתים ברוטב בולונז, באדיבות הבלוגרית דניאלה שרביט, שכבר גרף המוני תגובות נלהבות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קונכיות פתיתים ברוטב בולונז - מדריך וידאו (צילום: מתוך האינסטגרם danielafooood@)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • שמן לטיגון
  • 500 גרם בשר טחון טרי
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 1 קופסא (260 גרם) רוטב עגבניות לבולונז / רוטב עגבניות רגיל
  • 1 כף רסק עגבניות
  • פלפל
  • מלח
  • קורטוב שום גבישי
  • מעט פפריקה אדומה מתוקה
  • 1 חבילת קונכיות פתיתים

אופן ההכנה:

1. מטגנים את הבצל בשמן, עד להזהבה. מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו (אפשר בעזרת מזלג).

2. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים מעט. מוסיפים 840 מ״ל מים רותחים ל-1 חבילת פתיתים.

3. מוסיפים את רוטב העגבניות והרסק.

4. מתבלים, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה בערך 6-7 דקות. נמנעים מפתיחת המכסה לפחות 5 דקות (הפתיתים ממשיכים להתבשל גם לאחר כיבוי הגז, בדיוק כמו אורז).

5. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר