• זמן הכנה40 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע5-מצוין)

מרכיבים:

  • שמן לטיגון
  • 500 גרם בשר טחון טרי
  • 1 בצל, קצוץ דק
  • 1 קופסא (260 גרם) רוטב עגבניות לבולונז / רוטב עגבניות רגיל
  • 1 כף רסק עגבניות
  • פלפל
  • מלח
  • קורטוב שום גבישי
  • מעט פפריקה אדומה מתוקה
  • 1 חבילת קונכיות פתיתים

אופן ההכנה:

אאא

1. מטגנים את הבצל בשמן, עד להזהבה. מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו (אפשר בעזרת מזלג).

2. מוסיפים את הפתיתים ומטגנים מעט. מוסיפים 840 מ״ל מים רותחים ל-1 חבילת פתיתים.

3. מוסיפים את רוטב העגבניות והרסק.

4. מתבלים, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה בערך 6-7 דקות. נמנעים מפתיחת המכסה לפחות 5 דקות (הפתיתים ממשיכים להתבשל גם לאחר כיבוי הגז, בדיוק כמו אורז).

5. מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה ומגישים.