1. בסיר עמוק, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל, הגזר והסלרי על אש נמוכה-בינונית, עד שהבצל מתחיל להיות שקוף. אם הירקות נדבקים לסיר, מוסיפים עוד קצת שמן או כף מים. ממשיכים לטגן עד שהבצל משחים קלות, אז מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים, מלבד התימין והמלח ומביאים לרתיחה איטית על אש בינונית, מה שיבטיח מיצוי מיטבי של טעם הירקות.
3. לאחר הרתיחה, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים במשך שעה. ב-20 דקות הבישול האחרונות, מוסיפים את התימין. בתום הבישול, מתבלים במלח, מערבבים ומסירים מהאש.
4. מסננים את הנוזל דרך רשת דקה או בד גבינה ושומרים במקרר בכלי אטום היטב למשך 3-4 ימים או במקפיא עד חודשיים.